15è ANIVERSARI DESSOTA

Publicat per Administrador Dessota el

Aquest dissabte dia 10 de setembre Dessota celebrem el nostre 15è aniversari. Per festejar-ho hem organitzat tot un seguit d’actes que ens farà molta il·lusió poder compartir amb tota la ciutadania en general, i amb tots els membres de l’associació, en particular.

Tot seguit us volem detallar l’horari que hem previst:

11:00h.: Presentació de l’igualadiníssim dedicat al 15è aniversari de l’Associació Dessota amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el regidor de promoció cultural, Pere Camps, el president de Dessota, Joan Llorach, i resta de membres de l’associació.

11:25h.: Entrada des del carrer de l’Argent dels quatre capgrossos de l’entitat, acompanyats pels músics de Dessota. Ball a plaça i entrada a l’ajuntament fins al balcó, des d’on es llegirà el pregó, a càrrec d’en Carles Xuriguera, actor, director, guionista, escriptor i vitivinicultor català.

12:00h.: l’Àliga surt de l’Ajuntament i fa el seu ball a Plaça. Tot seguit, els músics de Dessota, situats encara al balcó, donaran entrada als Gegants de la Ciutat per tal que facin el seu ball solemne.

12:30h.: Cercavila amb Capgrossos, Àguila i Gegants de la ciutat fins a la Casa de la Festa (Museu de la Pell).

12:30 – 13:30h.: Rebuda i actuacions a càrrec de Teatre Nu amb la col·laboració de les seccions de Dessota.

13:30 – 14:00h.: Inauguració de la Casa de la Festa i tancament de l’acte obert a la ciutadania.

14:00h.: Dinar de germanor de l’Associació Dessota per tancar l’acte del 15è aniversari.

Donar les gràcies a tothom que ha tingut una relació amb l’Associació Dessota durant aquests 15 anys, sense tots ells no hauríem pogut arribar on som. En especial a l’Ajuntament d’Igualada que ens dona l’oportunitat de ser els gestors de la imatgeria festiva de no foc de la ciutat.

Visca Igualada i Visca Dessota!

Categories: Uncategorised